Conger Office Renovation

Conger Construction Group

Design challenge: After 17 years in its current office headquarters, Conger Construction Group was looking for a refreshed look and additional office and warehouse space. As the company transitions from one generation of ownership to the next, they wanted their office to be a better reflection of the high quality work they do every day. “We wanted an office space that showcased our skill set and abilities.” said Justin Conger, president.

Design outcome: Working collaboratively with Conger, MSP doubled the office space, added warehouse space, and allowed for an optional 4,000 square feet of office space for future expansion. The complete gut and remodel also gave Conger the opportunity to reconfigure the space in a way that enhanced workflow: departments locations were more defined and collaboration spaces were added. The modern look gives a more open feel with the use of glass walls and bold graphics. Finally, the addition of a large training room and bistro that serves as a breakroom/event space/employee lounge completes the space.